Opći uvjeti korištenja web stranice i online prodaje

Opći uvjeti korištenja web stranice i online prodaje

Uvjeti korištenja

Ovdje definirane odredbe ("Uvjeti korištenja") odnose se na korištenje web stranica tvrtke Plinara d.o.o. te svih ovdje ponuđenih sadržaja i web servisa. Korištenjem ovih web stranica i ponuđenim web servisima na njoj, prihvaćate sve uvjete koje je definirala tvrtka Plinara d.o.o.

Plinara d.o.o. može Opće uvjete korištenja povremeno ažurirati pa Vas molimo da ih s vremena na vrijeme provjerite. Vaše korištenje ovih web stranica i nakon ažuriranja podrazumijeva Vaš pristanak na takve modificirane uvjete. Ako se s ovim Općim uvjetima korištenja ne slažete, niste ovlašteni za pristup i korištenje ovih web stranica i web servisa ponuđenih na njoj.

Autorska prava

Plinara d.o.o. ima autorsko pravo na sadržaj ovih web stranica. Od strane Plinare d.o.o. ste ovlašteni za pregled, preuzimanje, ispis, kopiranje, distribuiranje i uporabu sadržaja objavljenog na ovim web stranicama ako su zadovoljeni sljedeći uvjeti: nisu učinjene nikakve modifikacije bez prethodnog pismenog odobrenja Plinare d.o.o. i materijali se koriste samo u svrhu informiranja te u osobne ili nekomercijalne svrhe. Svako pregledavanje, preuzimanje, uporaba i dr. bilo kojeg dokumenta objavljenog na ovim web stranicama, podrazumijeva Vaše prihvaćanje Općih uvjeta korištenja ovih web stranica.

Ako se s izloženim Općim uvjetima korištenja ne slažete, svako pregledavanje, preuzimanje, kopiranje ili prosljeđivanje sadržaja ovih web stranica, bilo elektronskim ili nekim drugim putem, nije Vam dopušteno. Ako ste zainteresirani za uporabu ovih web stranica ikako drugačije od gore opisanog, molimo kontaktirajte Plinaru d.o.o. putem kontakt informacija objavljenih na ovim stranicama.

Ukidanje web stranica

Plinara d.o.o. ima pravo u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga modificirati ili ukinuti ove web stranice ili web usluge koje putem njih nudi, sa ili bez prethodne obavijesti. Plinara d.o.o. neće biti odgovorna ni Vama niti nekoj trećoj strani za promjenu ili ukidanje bilo koje od ovih web stranica ili web servisa. Stavke ovih Općih uvjeta korištenja su važeće unatoč mogućem ukidanju ovih web stranica ili ponuđenih web servisa.

Osobni podaci

Plinara d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Plinare d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Plaćanje računa za isporučeni plin

Račune za isporučeni plin na ovim stranicama omogućeno je plaćati kreditnim karticama Amex, Mastercard, Maestro, Visa i Diners.

Reklamacije potrošača

Potrošači imaju pravo podnošenja reklamacija Povjerenstvu za reklamacije putem linka na web stranici ili osobno u sjedištu Plinare d.o.o. radnim danom od 07,00 do 13,00 sati (pauza od 10,30 do 11,00 sati).

Linkovi

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na ostale web stranice ili izvore. Plinara d.o.o. NIJE odgovorna za tekstualni i/ili reklamni sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama/izvorima ponuđeni, a NIJE odgovorna niti za sadržaj koji je putem njih dostupan; mogućnost korištenja ili točnost sadržaja. Linkove koristite na vlastitu odgovornost.

Napomene

Plinara d.o.o. NE GARANTIRA: DA JE SADRŽAJ NA OVIM WEB STRANICAMA OSLOBOĐEN OD POGREŠAKA ILI POGODAN ZA SVAKU SVRHU; DA ĆE OVE WEB STRANICE ILI WEB USLUGE FUNKCIONIRATI BEZ POGREŠAKA ILI PREKIDA; DA ĆE BITI ODGOVARAJUĆI ZA VAŠE POTREBE, ODNOSNO NAMJERAVANE UPORABE; DA IMPLEMENTACIJA TAKVOG SADRŽAJA NEĆE NARUŠAVATI PATENTE, AUTORSKA PRAVA, ZAŠTITNI ZNAK ILI OSTALA PRAVA NEKE TREĆE STRANE.

Prestanak korištenja

Ako se ne slažete s ovim Općim uvjetima korištenja ili ako niste zadovoljni web stranicama ili web uslugama koje Plinara d.o.o. pruža, prekinite s korištenjem ovih web stranica i web usluga.

Plinara d.o.o. NIJE ODGOVORNA VAMA, NITI TREĆIM OSOBAMA ZA BILO KOJU NASTALU ŠTETU, BILA ONA DIREKTNA, INDIREKTNA, SLUČAJNA ILI POSLJEDIČNA, POVEZANA S ILI PROIZLAZEĆA IZ VAŠE UPORABE, POGREŠNE UPORABE, ODNOSNO NEMOGUĆNOSTI UPORABE Plinara d.o.o. WEB STRANICA ILI WEB USLUGA. IAKO VAŠE POTRAŽIVANJE MOŽE BITI BAZIRANO NA GARANCIJI, UGOVORU, PREKRŠAJU ILI NEKOM DRUGOM PRAVNOM UPORIŠTU, NEOVISNO O NAŠOJ OBAVJEŠTENOSTI O MOGUĆNOSTI NASTANKA TAKVE ŠTETE, Plinara d.o.o. SE OSLOBAĐA OD SVAKE ODGOVORNOSTI. PRIHVAĆANJE OGRANIČENJA NAŠE ODGOVORNOSTI NUŽAN JE PREDUVIJET KORIŠTENJA OVIH WEB STRANICA I WEB USLUGA.

Modifikacija Općih uvjeta korištenja

Bilo kakve izmjene i dopune ovih Općih uvjeta korištenja neće biti važeće ako iste nisu objavljene od strane Plinare d.o.o., na ovim web stranicama. Svaka izmjena objavljena na ovim web stranicama, od strane Plinare d.o.o., odmah postaje važeća, a svako daljnje korištenje ovih web stranica ili ponuđenih web usluga podrazumijevat će Vaše prihvaćanje izmijenjenih odredbi.

Sve upite koji se odnose na ove Opće uvjete korištenja možete uputiti na e-mail adresu plinara@plinara.hr

Podaci o prodajnom mjestu: 

LINK

Proizvodi i/ili usluge:

LINK #1

LINK #2

Uvjeti prodaje

LINK

Opis načina zaštite povjerljivih podataka

Zaštita osobnih podataka i podataka o karticama

PLINARA, d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PLINARE d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

LINK

Izjava o korištenju Monri WSPay-a

PLINARA, d.o.o. koristi Monri WSPay za online plaćanja.

Monri WSpay - Web Secure Payment Gateway

Monri WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Više informacija

Kontakt

  • Industrijska - Via dell'industria 17, 52100 Pula-Pola
  • +385 52 534 944
  • plinara@plinara.hr